Stopp i avloppet

På hotellet i Alingsås där jag jobbar som portier händer det alltid något och igår kväll var ingen skillnad, fast den här gången involverade det att jag blev riktigt smutsig, det vart stopp i vårt avlopp, hej och hå! Vi har ett ganska hyfsat kök på vårt hotell och vi är inte särskilt noga med vad folk gör, men vi tycker att det är moraliskt rätt att hålla toaletter och avlopp rena och snygga. Detta verkar vara en självklar sak att säga och tycka – vem tycker något annat – men det spelar ingen roll vad vi tycker här på hotellet för häromnatten var det inte roligt eftersom när jag spolade i toaletten så svämmade det över och sedan bubblade det i kranen i köket och inom ett par timmar skulle frukosten göras iordning, det gick bra som tur var men på morgonen klockan 7 kom chefen till jobbet och fick ringa ett avloppsföretag som kom till hotellet och fixade till avloppet.

I avloppet hittades hygienbindor, blöjor och andra saker. För helvete, hur äckligt är inte det? Men jag kan berätta mer om detta stopp i avloppet, för allt hände för två nätter sedan! Man fattar ju inte hur folk tänker, har ni anlitat någon rörmokare någon gång, vad vad det som hade hänt? Kan ni inte ta och skriva något om detta? Nere i kommentarsfältet öppnar jag nu upp för er att skriva men jag förbehåller mig rätten att stänga kommentarsfältet ifall det blir för många som skriver för jag vill inte att servern kraschar. Så dela nu med er av dina berättelser om stopp i avloppet och och då kan vi också publicera den berättelsen om avloppsrensning. Det v ar allt för den här gången och kom tillbaka snart igen, för jag är riktigt på hugget och ska skriva många inlägg idag.