Elekriker i Alfta

Hejsan där på er allihopa. Här på vårt hotell en bit utanför Alfta så har vi byggt om köket och vi behövde då anlita en elektriker. Jag gick ut på nätet och sökte efter elektriker i Alfta och då fick jag rätt så många träffar, så jag kollade upp några av företagen och det företag som visade sig ha flest nöjda kunder valde jag att vända mig till och det visade sig att det var ett bra val av företag.

Hela det gamla köket revs ut för vi ska börja med konferenser och då kommer gästerna att vilja äta, och det gamla köket var gammalt och omodernt och nu har vi fått ett dubbelt så stort kök och det är klart att med så många spisar och ugnar så krävdes det en uppdatering av elen. 

De lade nya elledningar för ugnarna och andra apparater som vi behövde. Elektrikern var ganska noggrann när han undersökte situationen innan han började arbeta med elledningarna där; man vet aldrig vad som finns under ens fötter eller bakom väggarna om man säger så, därför måste denne elektriker planera noggrant och göra ett bra jobb så att det blir säkert för alla användare. Han såg till att allt gjordes enligt reglerna så att vi kommer att kunna få en inspektion okej när vi ansöker om en sådan. Inspektören kom ut efter att vi hade fått vår elektriker att koppla in alla elektriska saker som behövde kopplas in, t.ex. elektriska stekugnar, spisplattor och allt annat, alla extra apparater som kan vara nödvändiga och sedan kom brandskyddsinspektören och det fanns inget att klaga på. Nu har köket varit igång i en vecka och det har gått på högtryck inne i hotellköket och allting har fungerat som det ska.