Glöm inte av att göra en brandskyddskontroll

Äntligen har jag kommit igång med mitt hotell och från att ha varit anställd som undersköterska har jag nu tagit steget att köpa ett hotell och bli egen företagare. Jag ser det som det allra viktigaste att mina gäster ska vara trygga och därför har jag vänt mig till ett företag som finns till för alla som vill göra en brandskyddskontroll i Malmö med omnejd, och du som känner att du vill göra en brandskyddskontroll borde verkligen höra av dig till detta företag och här kan du läsa mer om dem. Glöm inte att göra en brandskyddskontroll för det kan rädda liv!

Företaget har en checklista för brandsäkerhet och den är så viktig eftersom när man följer den listan har försäkrat sig om att inte missa någonting viktigt och jag skulle säga att det är väldigt billigt att få den här hjälpen och en riktigt bra försäkring. Man kan ju bara tänka sig vilka katastrofer som skulle kunna inträffa om det började brinna på ett hotell men nu har jag i alla fall gjort allt som jag kan göra för att förhindra att det värsta händer, och när denna brandskyddskontroll gjordes visade det sig att allt var i sin ordning förutom att det var en dörr som var blockerad med möbler, möbler som nu har burits ner i källaren till ett förråd. Nu kan jag sova lugnt på nätterna och det kan förstås hotellgästerna göra också och med detta sagt var det nog ingenting mera jag kan komma på att jag borde säga. Jag hoppas nu att även ni som inte kontrollerat brandsäkerheten kommer att göra det så snart som möjligt och som sagt var, hör av er till detta företag, alla ni som befinner er i Malmö med omnejd.